Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kello

Quantum

Kello Halusin toisenlaisen muodon, muodon, joka herätti ajatuksia urheiluautoista ja moottoriveneistä. Olen aina rakastanut terävien viivojen ja kulmien ulkonäköä, ja se näkyi suunnitteluni. Valitsin esittelee 3D-kokemuksen katsojalle, ja valitsimessa on useita "tasoja", jotka ovat näkyvissä mistä tahansa kulmasta, jota kelloa voidaan kello. Suunnittelin hihnakiinnityksen kiinnittyäkseen suoraan kelloon, jonka päätavoitteena on tarjota käyttäjän integroitu ja kolmiulotteinen kokemus.

Projektin nimi : Quantum, Suunnittelijoiden nimi : Elbert Han, Asiakkaan nimi : Han Designs.

Quantum Kello

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.