Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Purukumin

ZEUS

Purukumin Purukumin pakkausmallit. Suunnittelun ideana on "herkkyyden stimulointi". Tuotteiden tavoitteet ovat kaksikymppisenä miehiä, ja nämä innovatiiviset mallit auttavat heitä valitsemaan tuotteita myymälöissä vaistomaisesti. Tärkeimmät visuaaliset ilmestyvät mahtavaan maailmankuvaan luonnonilmiöstä, joka liittyy jokaiseen makuun. THUNDER SPARK argiteettista ja sähköistävää makua, SNOW STORM jäädyttämistä ja voimakasta jäähdytysmakua varten ja RAIN SHOWER kostean, mehukkaan ja vesisen mieleen.

Projektin nimi : ZEUS, Suunnittelijoiden nimi : Yoichi Kondo, Asiakkaan nimi : LOTTE CO.,LTD..

ZEUS Purukumin

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.