Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Asuinkoti

Iwan Residence

Asuinkoti Tämä projekti on ylellinen ylämarkkina-asuntola, jonka omistaa asiakas, jolla on suunnaton halukkuus huippuluokan nykyaikaisiin kuvioihin, mutta syvä kiintymys islamin tunnelman tunnelmaan. Tämä oli mahdollisuus toteuttaa kauan toivottu tavoite ja pyrkimys yhdistää nämä kaksi monipuolista tyyliä ja ylläpitää esteetöntä tunnetta ja tietoisuutta näiden aiheiden välisestä sulautumisesta. Se muistuttaa enemmän erilaisten maailmojen, ideologioiden ja aikakausien sekoittumista - tieteiskirjalliset mielikuvat 1000 yön historiallisesta palatsista, joka on menossa valtavaan kasvotuntoon 21. futuristiseen auraan.

Projektin nimi : Iwan Residence, Suunnittelijoiden nimi : Dalia Sadany, Asiakkaan nimi : Dezines Dalia Sadany Creations.

Iwan Residence Asuinkoti

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.