Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lamppu

Tako

Lamppu Tako (japanilainen mustekala) on espanjalaisen keittiön inspiroima pöytälamppu. Nämä kaksi alustaa muistuttavat puulautasia, joissa tarjoillaan ”pulpo a la gallega”, kun taas sen muoto ja elastinen nauha herättävät perinteisen japanilaisen lounaslaatikon bentoa. Sen osat on koottu ilman ruuveja, mikä on helppo koota. Pakattu kappaleiksi vähentää myös pakkaus- ja varastointikustannuksia. Joustavan polypropeenilampun liitos on piilotettu elastisen nauhan taakse. Pohjalle poratut reiät ja yläkappaleet mahdollistavat tarvittavan ilmavirran ylikuumenemisen välttämiseksi.

Projektin nimi : Tako, Suunnittelijoiden nimi : Maurizio Capannesi, Asiakkaan nimi : .

Tako Lamppu

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.