Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Teknologiapankki

Absa

Teknologiapankki allen internationalia pyydettiin kehittämään innovatiivinen 'laboratorio' -haara Clearwater Mall -kauppaan Johannesburgissa. ABSA halusi käyttää haaraa testilaboratoriona kehittääkseen innovatiivisia tuotteita ja prosesseja ennen niiden käyttöönottoa koko verkossa. Uusi Lab-haara keskittyy prototyyppitekniikkaan vuorovaikutteisemman ympäristön luomiseksi asiakkaille ja uusien pankkitapojen testaamiseksi. Luomalla erilaisia asiakasmatkoja yksinoikeudelliselle pankkitoiminnalle, vähittäiskonsultteille ja suuren liikenteen transaktiopankeille pystyimme toimittamaan asiakaskeskeisemmän sivukonseptin.

Projektin nimi : Absa, Suunnittelijoiden nimi : Allen International, Asiakkaan nimi : allen international.

Absa Teknologiapankki

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.