Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Showroom

From The Nature

Showroom Paikka, joka edustaa luontoa, joka vastustaa ihmisiä kuluttamaan itsensä olemassaolon. Paikallaan luonnollinen puu, joka rajoittuu betonirakenteeseen, pääsee likaisesta betonirakenteesta ja nousee siniseen kattoon, joka symboloi taivasta paikan nurkassa. Nouseva ympäröi paikka verkon tavoin ja ikään kuin se kestäisi koskettamasta itseään. Tämä ajatus on päällekkäinen näyttelyhuoneessa näkyvien vapaa-ajan kenkkien logiikan kanssa. Seinillä käytetyt yksinoikeudella suunnitellut visuaaliset mallit tarkoittavat luonnon pilaantumista. Läpinäkyvän epoksin paksuus on 4 mm ja se peittää maan, joten se simuloi intensiivistä vesikerrosta.

Projektin nimi : From The Nature, Suunnittelijoiden nimi : Ayhan Güneri, Asiakkaan nimi : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

From The Nature Showroom

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.