Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kelluva Lomakeskus Ja Meren Observatorio

Pearl Atlantis

Kelluva Lomakeskus Ja Meren Observatorio Kelluva kestävä lomakeskus ja meren observatorio, joka sijaitsee pääasiassa Cagayan Ridgen meren biologisen monimuotoisuuden käytävällä, Sulunmerellä (noin 200 km itään Puerto Princesasta, Palawanin rannikolta ja 20 km pohjoiseen Tubbatahan riuttojen luonnonpuiston kehistä), tämä on vastaus maamme tarpeeseen Tapana lisätä ihmisten tietoisuutta merien biologisen monimuotoisuuden säilyttämisestä rakentamalla monumentaalinen turistimagneetti, jonka avulla maamme Filippiinit voidaan helposti tunneta.

Projektin nimi : Pearl Atlantis, Suunnittelijoiden nimi : Maria Cecilia Garcia Cruz, Asiakkaan nimi : Cecilia Cruz.

Pearl Atlantis Kelluva Lomakeskus Ja Meren Observatorio

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.