Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lelu

Movable wooden animals

Lelu Monimuotoiset eläinlelut liikkuvat eri tavoilla, yksinkertaisia mutta hauskoja. Abstraktit eläinmuodot imevät lapset kuvittelemaan. Ryhmässä on 5 eläintä: sika, ankka, kirahvi, etana ja dinosaurus. Ankan pää liikkuu oikealta vasemmalle, kun nostat sen pöydältä, näyttää siltä, että se sanoo "EI" sinulle; Kirahven pää voi liikkua ylös ja alas; Sian nenä, etanan ja dinosauruksen päät liikkuvat sisäpuolelta ulkopuolelle, kun käännät heidän pyrstään. Kaikki liikkeet saavat ihmiset hymyilemään ja ajamaan lapset leikkimään eri tavoin, kuten vetämällä, työntämällä, kääntämällä jne.

Projektin nimi : Movable wooden animals, Suunnittelijoiden nimi : Sha Yang, Asiakkaan nimi : Shayang Design Studio.

Movable wooden animals Lelu

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.