Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lipasto

dog-commode

Lipasto Tämä pilkku on ulkoisesti samanlainen kuin koira. Se on erittäin iloinen, mutta samalla erittäin toimiva. Kolmetoista erikokoista laatikkoa sijaitsee tämän lipaston sisällä. Tämä lipasto koostuu kolmesta erillisestä osasta, jotka on kytketty toisiinsa muodostaen yhden ainutlaatuisen asian. Alkuperäiset jalat antavat illuusion seisovasta koirasta.

Projektin nimi : dog-commode, Suunnittelijoiden nimi : Viktor Kovtun, Asiakkaan nimi : Xo-Xo-L design.

dog-commode Lipasto

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.