Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pöytä, Tuolit

Hoek af

Pöytä, Tuolit ”Hoek af” käännetään kirjaimellisesti englanniksi "nurkan puuttuessa", mutta kun sanot, että joku kaipaa nurkkaa hollanniksi, se tarkoittaa, että he ovat vähän hulluja. Ajattelin näitä sanoja ajatellessani ystävää, jolla “puuttuu nurkka”, joten minulle kävi selväksi, että vaikka hän kaipaa nurkkaa, hän todella on mielenkiintoisempi. Ja kuin se löi minua, jos otat neliön ja leikkaat nurkan, syntyy kaksi uutta kulmaa, mikä tarkoittaa, että jotain menettään sen sijaan, että jotain voitetaan. Jokainen ”hoek af” -kappale on menettänyt kulman, mutta voittanut kaksi kulmaa ja kaksi jalkaa.

Projektin nimi : Hoek af, Suunnittelijoiden nimi : David Hoppenbrouwers, Asiakkaan nimi : David Hoppenbrouwers.

Hoek af Pöytä, Tuolit

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.