Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Yritysarkkitehtuurikonsepti

ajando Next Level C R M

Yritysarkkitehtuurikonsepti ajando Loft -konsepti: Tiedot ovat maailmankaikkeuden rakennusmateriaali. Mannheimin satama-alueelle, Saksa, on luotu erittäin epätavallinen parvi. Koko ajando -joukkue asuu ja työskentelee siellä tammikuussa 2013. Arkkitehti Peter Stasek ja Karlsruhessa sijaitseva loftwerk-arkkitehtitoimisto ovat parven yritysarkkitehtuurikonseptin takana. Sen innoittamana olivat Wheelerin kvanttifysiikka, Josef M. Hoffmannin arkkitehtuuri ja tietysti ajandon tietoosaaminen: "Information Makes World Go Round". Tekstin ilmainen toimittaja Ilona Koglin

Projektin nimi : ajando Next Level C R M, Suunnittelijoiden nimi : Peter Stasek, Asiakkaan nimi : ajando Next Level CRM.

ajando Next Level C R M Yritysarkkitehtuurikonsepti

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.