Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kakkujalusta

Temple

Kakkujalusta Kotileivonnassa kasvavan suosion perusteella voimme nähdä tarpeen nykyaikaisella näköisellä nykyaikaisella kakkujalustalla, joka voitaisiin helposti säilyttää kaapissa tai piirtää. Helppo puhdistaa ja tiskikoneessa turvallista. Temppeli on helppo koota ja intuitiivinen liu'uttamalla levyt kapenevan keskiosan selkään. Purkaminen on aivan yhtä helppoa liu'uttamalla ne takaisin. Pinoaja pitää kaikki 4 pääelementtiä yhdessä. Pinoamislaite auttaa pitämään kaikki elementit yhdessä monikulmaisen pienikokoisen varastoinnin kannalta. Voit käyttää erilaisia levykonfiguraatioita erilaisiin tilanteisiin.

Projektin nimi : Temple, Suunnittelijoiden nimi : Chris Woodward, Asiakkaan nimi : CWD ltd .

Temple Kakkujalusta

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.