Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kuljetuspakkaukset

The Cube

Kuljetuspakkaukset Allekirjoitustuotteemme The Cube on avoimen arkkitehtuurin säilytysjärjestelmä, joka on patentoitu hajottava tekniikka pakkausteollisuudessa; Se on ainoa markkinoiden ratkaisu, joka on suunniteltu siirtymään tuotteen lastaamisesta valmistajan tuotantolinjan lopussa jakeluautolle ja suoraan jälleenmyyjien myyntipintaan tai myös monien eri teollisuudenalojen jakelijoille vähentämällä pakkausten määrää ja poistamalla kustannustasot . Se oli ensimmäinen pakkausmuoto, joka vastasi Walmartin ympäristö- ja ISTA-testausdirektiivejä.

Projektin nimi : The Cube, Suunnittelijoiden nimi : Luis Felipe Rego, Asiakkaan nimi : Smart Packaging Systems.

The Cube Kuljetuspakkaukset

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.