Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Täysin Automaattinen Teenkeitin

Tesera

Täysin Automaattinen Teenkeitin Täysin automaattinen Tesera yksinkertaistaa teen valmistusprosessia ja asettaa ilmakehän vaiheen tee valmistukseen. Löysä teetä täytetään erityisiin purkkeihin, joissa valmistusaika, veden lämpötila ja teen määrä voidaan yksilöllisesti säätää yksilöllisesti. Kone tunnistaa nämä asetukset ja valmistaa täydellisen teen täysin automaattisesti läpinäkyvässä lasikammiossa. Kun tee on kaadettu, automaattinen puhdistusprosessi tapahtuu. Integroitu alusta voidaan poistaa tarjoilua varten ja sitä voidaan käyttää myös pienenä uunina. Riippumatta siitä onko kuppi vai potti, teesi on täydellinen.

Projektin nimi : Tesera, Suunnittelijoiden nimi : Tobias Gehring, Asiakkaan nimi : Blick Kick Kreativ KG.

Tesera Täysin Automaattinen Teenkeitin

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.