Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kasvava Lamppu

BB Little Garden

Kasvava Lamppu Hankkeessa ehdotetaan tuettavaksi tätä uutta käyttöä, joka tarjoaa täydellisemmän aistinvaraisen keittokokemuksen. BB Little Garden on säteilevä kasvaava lamppu, joka haluaa käydä uudelleen aromaattisten kasvien paikassa keittiössä. Se on selkeät viivat sisältävä tilavuus todellisena minimalistisena esineenä. Tyylikäs muotoilu on erityisesti tutkittu sopeutumaan monenlaisiin sisäympäristöihin ja antamaan erityisen huomion keittiöön. BB Pikku puutarha on kehys kasveille, sen puhdas viiva suurentaa niitä ja ei häiritse lukemista.

Projektin nimi : BB Little Garden, Suunnittelijoiden nimi : Martouzet François-Xavier, Asiakkaan nimi : Hall Design.

BB Little Garden Kasvava Lamppu

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.