Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lelu

Rocking Zebra

Lelu Lapset rakastavat tätä heikkoa keinuvaa lelua, kun taas nykyaikainen ilme, funky grafiikka ja luonnollinen puu ovat todellisia katseenvangitsijoita modernissa kodissa. Suunnittelun haasteena oli säilyttää klassisen perintölehden olennainen luonne ja käyttää edistyksellisiä tekniikoita ja modulaarista rakennusjärjestelmää, jotta tulevaisuuden lisäeläinlajit voidaan sallia pienin osin muutoksin. Pakatun tuotteen piti myös olla kompakti ja alle 10 kg suoraa Internet-myyntikanavaa varten. Muokatun tulostuslaminaatin käyttö on todellinen ensimmäinen, mikä johtaa täydelliseen värin / kuvionsiirtoon täysin naarmuuntumattomalle pinnalle

Projektin nimi : Rocking Zebra, Suunnittelijoiden nimi : Newmakers, Asiakkaan nimi : Newmakers.

Rocking Zebra Lelu

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.