Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Toimistorakennus

Jansen Campus

Toimistorakennus Rakennus on silmiinpistävä uusi lisäosa horisonttiin, yhdistäen teollisuusalueen ja vanhankaupungin. Kolmiomaiset muodot otetaan perinteisistä Oberriet-kattokattoista. Projekti integroi innovatiiviset tekniikat, sisältää uusia yksityiskohtia ja materiaaleja ja täyttää tiukat sveitsiläisten Minergie-kestävien rakennusstandardien vaatimukset. Julkisivu on verhottu tummaan, ennalta patinoituun rei'itettyyn Rheinzink-verkkoon, joka herättää ympäröivän alueen puurakennusten sävyjen tiheyden. Räätälöidyt työtilat ovat avoimia ja rakennuksen geometria leikkaa näkymät Rheintaliin.

Projektin nimi : Jansen Campus, Suunnittelijoiden nimi : Davide Macullo Architects, Asiakkaan nimi : .

Jansen Campus Toimistorakennus

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.