Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kierrätetyt Korut

Clairely Upcycled Jewellery

Kierrätetyt Korut Kauniit, kirkkaat, kierrätetyt korut, jotka on suunniteltu käyttämättä Claire de Lune -kattokruunujen jätemateriaalia. Tämä linja on kehittynyt huomattavaksi joukkoon kokoelmia - kaikki kertomat tarinat, kaikki edustavat hyvin henkilökohtaisia välähdyksiä suunnittelijan filosofiaan. Läpinäkyvyys on tärkeä osa suunnittelijoiden omaa filosofiaa, ja tämä heijastuu hänelle käytetyn akryylin valinnalla. Käytettävän peiliakryylin lisäksi, joka itse heijastaa valoa, materiaali on aina läpinäkyvää, väriä tai kirkasta. CD-pakkaus vahvistaa käsitteen uudelleentarkastelua.

Projektin nimi : Clairely Upcycled Jewellery , Suunnittelijoiden nimi : Claire Requa, Asiakkaan nimi : CLAIRELY upcycled jewellery.

Clairely Upcycled Jewellery  Kierrätetyt Korut

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.