Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Taittuva Polkupyörä

DONUT

Taittuva Polkupyörä Helppo taittaa polkupyöräkonsepti, joka taittuu pyöreäksi runkoksi ilman, että polkupyörän osat ulkonevat kehyksen ulkopuolelle. Pyörä näyttää ympyrältä taittamisen jälkeen, jota voidaan helposti kuljettaa, varastoida ja varastoida. Tällä polkupyörällä on pyöreä alumiiniseoskehys, joka kestää kuljettajan kuormituksen. Etu- ja takahaaruet ovat kääntyneet pyöreään runkoon. Tällä pyörällä on putkimainen poljin, joka liukuu ja pyörii kampikammion sisällä.Ketju ja vaihde taajuusmuuttajia käytetään siirtämään liike takapyörään. Korkeussäädettävä istuin ja kahva GPS: llä, musiikkisoittimella ja syklometrillä.

Projektin nimi : DONUT, Suunnittelijoiden nimi : Arvind Mahabaleshwara, Asiakkaan nimi : .

DONUT Taittuva Polkupyörä

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.