Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Korut

Poseidon

Korut Suunnittamani korut ilmaisevat tunteeni. Se edustaa minua taiteilijana, suunnittelijana ja myös ihmisenä. Liipaisin Poseidonin luomiseen asetettiin elämäni pimeimpinä tunteina, kun tunsin olevani peloissani, haavoittuvainen ja tarvitsevan suojaa. Ensisijaisesti suunnittelin tämän kokoelman käytettäväksi itsepuolustukseen. Vaikka tämä ajatus on haalistunut koko projektin ajan, sitä on edelleen olemassa. Poseidon (kreikkalaisessa mytologiassa käytyjen maanjäristysten jumala ja "Earth-Shaker") on ensimmäinen virallinen kokoelmani, joka on tarkoitettu vahvoille naisille ja jonka tarkoituksena on antaa käyttäjän tuntumassa voima ja itseluottamus.

Projektin nimi : Poseidon, Suunnittelijoiden nimi : Samira Mazloom, Asiakkaan nimi : samirajewellery.

Poseidon Korut

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.