Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kirjasintyyppi

Red Script Pro typeface

Kirjasintyyppi Red Script Pro on ainutlaatuinen fontti, joka on inspiroinut uusia tekniikoita ja välineitä vaihtoehtoisille viestintämuodoille, yhdistäen meidät harmonisesti ilmaisilla kirjemuotoillaan. IPadin inspiroima ja Harjoihin suunniteltu se ilmaistaan ainutlaatuisella kirjoitustyylillä. Se sisältää englantia, kreikkaa sekä kyrillisiä aakkosia ja tukee yli 70 kieltä.

Projektin nimi : Red Script Pro typeface, Suunnittelijoiden nimi : Red Design Consultants Rodanthi Senduka, Asiakkaan nimi : .

Red Script Pro typeface Kirjasintyyppi

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.