Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Paperitavara

commod – Feines in Holz

Paperitavara ”Commod” on erikoistunut sisustustöihin. Motton ”hieno puutavara” mukaan yritys toteuttaa erityisen erittäin eksklusiivisia asuinprojekteja. Paperitavara oli tarkoitus täyttää tämä vaatimus. Alennettu, mutta leikkisä asettelu on toteutettu käyttämällä erityisen sekoitettua väriä. Paperikauppa heijastaa yrityksen tyyliä ja ideologiaa käyttää vain arvokkainta materiaalia: Paperi on valmistettu 100-prosenttisesti puuvillasta, kirjekuoret oikeasta puuviilusta. Käyntikortit "ilmentävät" yritysten iskulausea luomalla 3-ulotteinen huone, joka sisältää tyypillisiä puutuotteita.

Projektin nimi : commod – Feines in Holz, Suunnittelijoiden nimi : Jens Lattke, Asiakkaan nimi : Lattke und Lattke.

commod – Feines in Holz Paperitavara

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.