Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ylellinen Näyttelytila

Scotts Tower

Ylellinen Näyttelytila Scotts-torni on johtava asuinrakennus Singaporen sydämessä, ja se on suunniteltu vastaamaan voimakkaasti kytkettyjen, erittäin toimivien asuntojen kysyntään kaupunkialueilla, joita kasvava määrä työtä kotoa yrittäjiä ja nuoria ammattilaisia tekee. Arkkitehdin - UNStudion Ben Ben Berkelin - näkemyksen esittämiseksi "pystysuorasta kaupungista", jolla on erilliset vyöhykkeet, jotka yleensä leviävät vaakatasossa kaupunkialueen poikki, ehdotimme luoda "tiloja avaruuden sisällä", joissa tilat voivat muuttua vaativat erilaiset tilanteet.

Projektin nimi : Scotts Tower, Suunnittelijoiden nimi : Constance D. Tew, Asiakkaan nimi : Creative Mind Design.

Scotts Tower Ylellinen Näyttelytila

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.