Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kolmiosainen Ikkunasidossetti

Ribbons, Strips and Diamonds

Kolmiosainen Ikkunasidossetti Tarjoaakseen täysin vuorattujen verhojen (eristys, aurinkosuoja, kaikuvaimennus, lämpö, ruman näkymän peittäminen) ja kaihtimien (valonsuodatus) käytännön edut, tämä sarja on myös erityisen omaperäinen, esteettinen ja tyylikäs sekä eri värillisten yhdistelmä kankaat (herne / vaalea / metalli tummanvihreä, laivasto sininen, valkoinen, keltainen), pintakuviot (satiininauhat, pellava, verkko), muodot (pienet / suuret timantit) ja pinnat (putkistot verrattuna litteisiin kangaspaneeleihin) vaikuttavat silmiinpistävään vaikutukseen.

Projektin nimi : Ribbons, Strips and Diamonds, Suunnittelijoiden nimi : Lesley Bloomfield Faedi, Asiakkaan nimi : Auto-entreprise : Mme Bloomfield Faedi Lesley.

Ribbons, Strips and Diamonds Kolmiosainen Ikkunasidossetti

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.