Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pöytä

Minimum

Pöytä Erittäin kevyt ja yksinkertainen tuotannossa ja kuljetuksessa. Se on erittäin toimiva muotoilu, vaikka se on ulkoisesti erittäin kevyt ja ainutlaatuinen. Tämä yksikkö on kokonaan purettava yksikkö, joka voidaan purkaa ja koota missä tahansa paikassa. Pituus voidaan tehdä yhdistelmänä, koska se voi olla puinen-metalli jalat, jotka on koottu metalliliittimien kautta. Jalkojen muoto ja väri voidaan muuttaa vaatimusten mukaisesti.

Projektin nimi : Minimum, Suunnittelijoiden nimi : Viktor Kovtun, Asiakkaan nimi : Xo-Xo-L design.

Minimum Pöytä

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.