Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Asuinpaikka

Cheung's Residence

Asuinpaikka Asuinpaikka on suunniteltu ottaen huomioon yksinkertaisuus, avoimuus ja luonnollinen valo. Rakennuksen jalanjälki heijastaa olemassa olevan paikan rajoituksia ja muodollisen ilmaisun on tarkoitus olla puhdas ja yksinkertainen. Atrium ja parveke sijaitsevat rakennuksen pohjoispuolella valaiseen sisäänkäyntiä ja ruokailutilaa. Liukuovet ovat ikkunoita rakennuksen eteläpäässä, jossa olohuoneen ja keittiön on tarkoitus maksimoida luonnolliset valot ja tarjota tilan joustavuus. Kattoikkunat ehdotetaan koko rakennuksessa suunnitteluideoiden vahvistamiseksi edelleen.

Projektin nimi : Cheung's Residence, Suunnittelijoiden nimi : Yu-Ngok Lo, Asiakkaan nimi : YNL Design.

Cheung's Residence Asuinpaikka

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.