Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Talo

Geometry Space

Talo Tämä projekti on huvilahanke, joka sijaitsee [SAC Beigan Hillin kansainvälisessä taiteellisessa keskuksessa] Shanghain lähiöissä. Siellä on taitekeskus, joka tarjoaa monia kulttuuritoimintaa, huvila voi olla toimisto tai studio tai koti, yhteisön maisemakeskuksessa on suuri järvenkirurgia , tämä malli on suoraan järven varrella. Rakennuksen erityispiirteinä on sisätilat ilman pilareita, jotka antavat sisätiloille suurimman variaatio- ja luovuuden suunnittelussa, mutta myös tilan vapauden ja vaihtelevuuden, sisärakenteen, muotoilutekniikan muuttuvuuden, laajennettavan geometrian vuoksi luo sisätilaa, myös [Taidekeskuksen] toteuttamien luovien ideoiden mukaisesti. Jaetut rakennetyypit ja pääportaat ovat keskellä sisätilaa, kun taas vasen ja oikea puoli ovat jakotasoisia portaita, joten tilaa yhdistää yhteensä viisi erilaista portaikkoa sisätiloissa.

Projektin nimi : Geometry Space, Suunnittelijoiden nimi : Kris Lin, Asiakkaan nimi : Shanghai SHENG QING Real Estate Development Company Limited.

Geometry Space Talo

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.