Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kellosovellus

Dominus plus

Kellosovellus Dominus plus ilmaisee aikaa alkuperäisellä tavalla. Kuten dominokappaleiden pisteet, kolme pisteryhmää edustavat: tunteja, kymmeniä minuutteja ja minuutteja. Kellonaika voidaan lukea pisteiden väristä: vihreä AM: lle; keltainen PM: lle. Sovellus sisältää ajastimen, herätyskellon ja soittoäänet. Kaikki toiminnot ovat navigoitavissa koskettamalla erillisiä nurkkapisteitä. Sillä oli omaperäinen ja taiteellinen muotoilu, joka esittelee todellista 2000-luvun kasvotaikaa. Se on suunniteltu kauniissa symbioosissa Apple-kannettavien laitteiden koteloiden kanssa. Sillä on yksinkertainen käyttöliittymä, jossa on vain muutama välttämätön sana sen käyttämiseksi.

Projektin nimi : Dominus plus, Suunnittelijoiden nimi : Albert Salamon, Asiakkaan nimi : .

Dominus plus Kellosovellus

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.