Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Valikon Kansi

Magnetic menu

Valikon Kansi Muutama läpinäkyvä muovikalvo, joka on kytketty magneetteihin ja jotka toimivat täydellisenä suojana erityyppisille painotuotteille. Helppokäyttöinen. Helppo valmistaa ja ylläpitää. Pitkäikäinen tuote, joka säästää aikaa, rahaa, raaka-aineita. Ympäristöystävällinen. Helposti mukautettavissa erilaisiin tarkoituksiin. Ihanteellinen käyttö ravintoloissa valikkojen suojana. Kun tarjoilija tuo sinulle vain yhden sivun hedelmä cocktaileja ja vain yhden sivun kakkuja ystävällesi, se on melkein kuin räätälöityjä valikoita, jotka on tehty juuri sinulle.

Projektin nimi : Magnetic menu, Suunnittelijoiden nimi : Dragan Jankovic, Asiakkaan nimi : .

Magnetic menu Valikon Kansi

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.