Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Näyttelysuunnittelu

First Photographs of Hong Kong

Näyttelysuunnittelu Taskulampun ilmaisimallit asetettiin ohjaamaan kävijöitä näyttelyn sisäänkäynnille, missä jättiläinen valkoinen kameramalli odottaa. Edessä seisoen vierailijat näkevät päällekkäin olevat näkymät mustavalkoisesta valokuvasta varhaisesta Hongkongista ja näyttelypaikan nykyisestä ulkopuolelta. Tällainen asetus tarkoittaa, että vierailijat voivat katsella vanhaa Hongkongia jättiläiskameran kautta ja tutustua Hongkongin valokuvauksen historiaan näyttelyn kautta. Sisäpuoliset rotundat ja talonmuotoiset näyttelytelineet asetettiin esittämään historiallisia valokuvia ja esittämään ”Victoria City” -elokuvan.

Projektin nimi : First Photographs of Hong Kong, Suunnittelijoiden nimi : Lam Wai Ming, Asiakkaan nimi : Hong Kong Photographic Culture Association; Cécile Léon Art Projects.

First Photographs of Hong Kong Näyttelysuunnittelu

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.