Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lenkkarilaatikko

BSTN Raffle

Lenkkarilaatikko Tehtävänä oli suunnitella ja valmistaa toimintahahmo Nike-kenkään. Koska tässä kengässä yhdistyy valkoinen käärmeennahka ja kirkkaan vihreitä elementtejä, oli selvää, että toimintahahmo olisi vääntäjä. Suunnittelijat luonnostelivat ja optimoivat hahmon hyvin lyhyessä ajassa toimintahahmoksi tunnettujen toimintasankarien tyyliin. Sitten he suunnittelivat pienen sarjakuvan, jossa oli tarina ja tuottivat tämän hahmon 3D-tulostuksessa laadukkailla pakkauksilla.

Projektin nimi : BSTN Raffle, Suunnittelijoiden nimi : Ralf Kauffmann, Asiakkaan nimi : Brainartist GmbH.

BSTN Raffle Lenkkarilaatikko

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.