Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sohvapöytä

Cube

Sohvapöytä Suunnittelu on inspiroinut Golden Ratio- ja Mangiarotti-geometriset veistokset. Lomake on interaktiivinen ja tarjoaa käyttäjälle erilaisia yhdistelmiä. Suunnittelu koostuu neljästä erikokoisesta sohvapöydästä ja kuutiosta, joka on valaistuselementti, vuorattu puikko. Suunnittelun elementit ovat monitoimilaitteita vastaamaan käyttäjän tarpeita. Tuote on valmistettu Corian-materiaalista ja vanerista.

Projektin nimi : Cube, Suunnittelijoiden nimi : Meltem Eti Proto, Julide Arslan, Asiakkaan nimi : Meltem Eti Proto, Jülide Arslan.

Cube Sohvapöytä

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.