Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Parranajokone

Alpha Series

Parranajokone Alpha-sarja on kompakti, puoliammattimainen parranajokone, joka pystyy käsittelemään kasvohoidon perustoimenpiteitä. Myös tuote, joka tarjoaa hygieenisiä ratkaisuja innovatiivisella lähestymistavalla yhdistettynä kauniiseen estetiikkaan. Yksinkertaisuus, minimalismi ja toimivuus yhdistettynä helppoon käyttäjän vuorovaikutukseen rakentavat projektin perusteet. Riemukas käyttäjäkokemus on avain. Vinkit voidaan helposti irrottaa parranajokoneesta ja asettaa säilytysosastoon. Telakka on suunniteltu parranajokoneen lataamiseen ja UV-valolla tuettujen kärjen puhdistamiseen säilytysosassa.

Projektin nimi : Alpha Series, Suunnittelijoiden nimi : Mert Ali Bukulmez, Asiakkaan nimi : Arçelik A.Ş.

Alpha Series Parranajokone

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.