Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pakkauskonsepti

Faberlic Supplements

Pakkauskonsepti Nykymaailmassa ihmiset ovat jatkuvasti alttiina ulkoisten negatiivisten tekijöiden aggressiivisille vaikutuksille. Huono ekologisuus, kiireinen elämänrytmi megapoliseissa tai stressissä johtaa lisääntyneisiin kehon kuormituksiin. Kehon toimintatilan normalisoimiseksi ja parantamiseksi käytetään lisäravinteita. Projektin pää metaforista on tullut kaavio ihmisen hyvinvoinnin parantamisesta lisäravinteiden avulla. Lisäksi graafinen pääelementti toistaa F-kirjaimen muodon - merkin ensimmäisen kirjaimen.

Projektin nimi : Faberlic Supplements, Suunnittelijoiden nimi : Dmitry Kultygin, Asiakkaan nimi : Dmitry Kultygin.

Faberlic Supplements Pakkauskonsepti

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.