Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kansainvälinen Koulu

Gearing

Kansainvälinen Koulu Debrecenin kansainvälisen koulun käsitteellinen ympyrämuoto symboloi suojelua, yhtenäisyyttä ja yhteisöä. Eri toiminnot näkyvät kuten kytketyt vaihteet, kaariin järjestetyn merkkijonojen paviljongit. Avaruuden pirstoutuminen luo luokkahuoneiden välillä erilaisia yhteisöalueita. Uusi avaruuskokemus ja luonnon jatkuva läsnäolo auttavat opiskelijoita luovassa ajattelussa ja ilmaisemaan ideoitaan. Polut, jotka johtavat koulutuspuutarhaan ja metsään, täydentävät ympyräkonseptia luomalla jännittävän siirtymisen rakennetun ja luonnollisen ympäristön välillä.

Projektin nimi : Gearing, Suunnittelijoiden nimi : BORD Architectural Studio, Asiakkaan nimi : ISD - International School of Debrecen.

Gearing Kansainvälinen Koulu

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.