Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Juoksijan Mitalit

Riga marathon 2020

Juoksijan Mitalit Riian kansainvälisen maratonradan 30-vuotisjuhlamitalilla on symbolinen muoto, joka yhdistää kaksi siltaa. 3D-kaarevan pinnan edustama äärettömän jatkuva kuva on suunniteltu viiteen kokoon mitalin kilometrien mukaan, kuten täysmaraton ja puolimaraton. Viimeistely on matta pronssi, ja mitalin takapuolelle on kaiverrettu turnauksen nimi ja kilometrimäärä. Nauha koostuu Riian kaupungin väreistä, joissa on sävytyksiä ja perinteisiä latvialaisia kuvioita nykyaikaisissa kuvioissa.

Suunnittelutapahtumien Ohjelma

Russian Design Pavilion

Suunnittelutapahtumien Ohjelma näyttelyitä, suunnittelukilpailuja, työpajoja, koulutuksellisia suunnitteluneuvonta- ja julkaisuprojekteja, joiden tarkoituksena on mainostaa venäläisiä suunnittelijoita ja tuotemerkkejä ulkomailla. Toimintamme innostaa venäjänkielisiä suunnittelijoita parantamaan tietämystään ja taitojaan kansainvälisten projektien avulla ja auttamaan heitä ymmärtämään rooliaan suunnittelijayhteisössä, miten mainostaa ja tehdä tuotteistaan kilpailukykyisiä sekä luoda todellisia innovaatioita.

Koulutusväline

Corporate Mandala

Koulutusväline Yritysten mandala on aivan uusi koulutusväline. Se on muinaisen mandala-periaatteen ja yritysidentiteetin innovatiivinen ja ainutlaatuinen integrointi, joka on suunniteltu lisäämään tiimityötä ja yleistä liiketoiminnan suorituskykyä. Lisäksi se on uusi elementti yrityksen identiteetissä. Yrityksen mandala on ryhmätoiminta joukkueelle tai henkilökohtainen toiminta esimiehelle. Se on suunniteltu erityisesti tietylle yritykselle ja se on väritetty joukkueella tai yksilöllä ilmaisella ja intuitiivisella tavalla, jossa jokainen voi valita minkä tahansa värin tai kentän.

Kannettava Ultraäänivirheilmaisin

Prisma

Kannettava Ultraäänivirheilmaisin Prisma on suunniteltu ei-invasiiviseen materiaalitestaukseen äärimmäisissä ympäristöissä. Se on ensimmäinen ilmaisin, joka sisältää edistyneen reaaliaikaisen kuvantamisen ja 3D-skannauksen, mikä tekee virheiden tulkinnasta huomattavasti helpompaa ja vähentää teknikkojen aikaa paikan päällä. Käytännöllisesti katsoen tuhoutumattomalla kotelolla ja ainutlaatuisilla useilla tarkastustavoilla Prisma voi kattaa kaikki testaussovellukset öljyputkista ilmailualan komponentteihin. Se on ensimmäinen ilmaisin, jossa on kiinteä tiedontallennus ja automaattinen PDF-raporttien generointi. Langattoman ja Ethernet-yhteyden ansiosta yksikkö voidaan helposti päivittää tai diagnosoida.

Laboratorion Vedenpuhdistusjärjestelmä

Purelab Chorus

Laboratorion Vedenpuhdistusjärjestelmä Purelab Chorus on ensimmäinen modulaarinen vedenpuhdistusjärjestelmä, joka on suunniteltu sopimaan yksilöllisiin laboratorion tarpeisiin ja tilaan. Se toimittaa kaikentyyppistä puhdistettua vettä ja tarjoaa skaalautuvan, joustavan, räätälöity ratkaisun. Modulaariset elementit voidaan jakaa laboratoriossa tai yhdistää toisiinsa ainutlaatuisessa torni-muodossa, minimoimalla järjestelmän jalanjälki. Haptiset säätimet tarjoavat erittäin kontrolloitavia annosteluvirtauksia, kun taas valon halo osoittaa kuoron tilan. Uusi tekniikka tekee Chorusta edistyneimmän järjestelmän, joka vähentää ympäristövaikutuksia ja juoksevia kustannuksia.

Kellomessujen Esittelytila

Salon de TE

Kellomessujen Esittelytila Alustava tilasuunnittelu oli 1900m2, ennen kuin vierailijat tutustuivat 145 kansainv√§liseen kellomerkkiin Salon de TE: n sis√§ll√§. Vierailijoiden mielikuvituksen luomiseksi ylellisest√§ el√§m√§ntyyli√§ ja romantiikasta kehitettiin ‚ÄĚDeluxe Train Journey‚ÄĚ -periaate. Dramatisoinnin luomiseksi vastaanottokokoonpano muutettiin p√§iv√§ajoneuvoteemaksi, joka vietiin sis√§tilojen iltaisen juna-alustan kohtauksen kanssa el√§m√§nkokoisilla junavaunun ikkunoilla, jotka emittoivat tarinankerrontaa. Viimeisen√§ monitoiminen areena, jossa on vaihe, avautuu erilaisille merkkituotteille.