Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Valaisin

Golden cuboids

Valaisin Gobon kultaiset kuutioidit on valmistettu harmoniaksi. Polyhédronit, kireys ja kultainen suhde ovat keskeisessä asemassa tässä kuviossa. se on avain kauneuteen ja jonkinlaiseen johdonmukaisuuteen, joka löytyy kultaisten ristikoiden voimasta. Tämä kiinnitysjousitus toimii hihnapyöräjärjestelmässä. Se voi viedä lukuisia erilaisia muotoja, jotka suodattavat valonsäteet, ja voivat siksi sisustaa huoneen varjoihin ja puhtaisiin ja monipuolisiin linjoihin. Puhtautta ja valaistusta vahvistaa käytettyjen materiaalien vaaleus.

Projektin nimi : Golden cuboids, Suunnittelijoiden nimi : Nicolas Brevers,, Asiakkaan nimi : Gobo.

Golden cuboids Valaisin

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.