Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Valaisin

Golden cuboids

Valaisin Gobon kultaiset kuutioidit on valmistettu harmoniaksi. Polyhédronit, kireys ja kultainen suhde ovat keskeisessä asemassa tässä kuviossa. se on avain kauneuteen ja jonkinlaiseen johdonmukaisuuteen, joka löytyy kultaisten ristikoiden voimasta. Tämä kiinnitysjousitus toimii hihnapyöräjärjestelmässä. Se voi viedä lukuisia erilaisia muotoja, jotka suodattavat valonsäteet, ja voivat siksi sisustaa huoneen varjoihin ja puhtaisiin ja monipuolisiin linjoihin. Puhtautta ja valaistusta vahvistaa käytettyjen materiaalien vaaleus.

Projektin nimi : Golden cuboids, Suunnittelijoiden nimi : Nicolas Brevers,, Asiakkaan nimi : Gobo.

Golden cuboids Valaisin

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.