Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Led-Valaisin

Stratas.07

Led-Valaisin Korkeatasoisella käsittelyllä ja erinomaisuudella kaikissa yksityiskohdissa pyrimme luomaan yksinkertaisen, puhtaan ja ajattoman suunnittelun. Varsinkin Stratas.07, sen täysin symmetrinen muoto noudattaa ehdottomasti tämän eritelmän sääntöjä. Sisäänrakennetulla Xicato XSM Artist -sarjan LED-moduulilla on värintoistoindeksi> / = 95, valoisuus 880lm, teho 17W, värilämpötila 3000 K - lämmin valkoinen (2700 K / 4000 K saatavana pyynnöstä) . LED-moduulien käyttöiän ilmoittaa valmistaja 50 000 tunnilla - L70 / B50, ja väri on tasainen eliniän ajan (1 x 2-vaiheinen MacAdams koko käyttöiän ajan).

Projektin nimi : Stratas.07, Suunnittelijoiden nimi : Christian Schneider-Moll, Asiakkaan nimi : STRATAS-leuchtenmanufaktur-berlin.de e.K..

Stratas.07 Led-Valaisin

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.