Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Led-Valaisin

Stratas.07

Led-Valaisin Korkeatasoisella käsittelyllä ja erinomaisuudella kaikissa yksityiskohdissa pyrimme luomaan yksinkertaisen, puhtaan ja ajattoman suunnittelun. Varsinkin Stratas.07, sen täysin symmetrinen muoto noudattaa ehdottomasti tämän eritelmän sääntöjä. Sisäänrakennetulla Xicato XSM Artist -sarjan LED-moduulilla on värintoistoindeksi> / = 95, valoisuus 880lm, teho 17W, värilämpötila 3000 K - lämmin valkoinen (2700 K / 4000 K saatavana pyynnöstä) . LED-moduulien käyttöiän ilmoittaa valmistaja 50 000 tunnilla - L70 / B50, ja väri on tasainen eliniän ajan (1 x 2-vaiheinen MacAdams koko käyttöiän ajan).

Projektin nimi : Stratas.07, Suunnittelijoiden nimi : Christian Schneider-Moll, Asiakkaan nimi : STRATAS-leuchtenmanufaktur-berlin.de e.K..

Stratas.07 Led-Valaisin

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.