Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Analoginen Kello

Kaari

Analoginen Kello Tämä rakenne perustuu standardiin 24 tunnin analogiseen mekanismiin (puolen nopeuden tuntikäsi). Tämä malli on varustettu kahdella kaari-muotoisella muottileikkauksella. Niiden läpi näkyvät käännöstunnit ja minuutit kädet. Tunnitieto (levy) on jaettu kahteen eri väriosaan, jotka pyörivät osoittavat AM- tai PM-aikaa näkyvän värin mukaan. Minuutinkäsi on näkyvissä suuremman sädekaarin läpi ja määrittää, mikä minuuttiväli vastaa 0–30 minuutin valitsinta (joka sijaitsee kaaren sisäisellä sädellä) ja 30–60 minuutin väliaikaa (sijaitsee ulkoisella säteellä).

Projektin nimi : Kaari, Suunnittelijoiden nimi : Azahara Morales Vera, Asiakkaan nimi : Azahara Morales Vera.

Kaari Analoginen Kello

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.