Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Analoginen Kello

Kaari

Analoginen Kello Tämä rakenne perustuu standardiin 24 tunnin analogiseen mekanismiin (puolen nopeuden tuntikäsi). Tämä malli on varustettu kahdella kaari-muotoisella muottileikkauksella. Niiden läpi näkyvät käännöstunnit ja minuutit kädet. Tunnitieto (levy) on jaettu kahteen eri väriosaan, jotka pyörivät osoittavat AM- tai PM-aikaa näkyvän värin mukaan. Minuutinkäsi on näkyvissä suuremman sädekaarin läpi ja määrittää, mikä minuuttiväli vastaa 0–30 minuutin valitsinta (joka sijaitsee kaaren sisäisellä sädellä) ja 30–60 minuutin väliaikaa (sijaitsee ulkoisella säteellä).

Projektin nimi : Kaari, Suunnittelijoiden nimi : Azahara Morales Vera, Asiakkaan nimi : Azahara Morales Vera.

Kaari Analoginen Kello

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.