Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Liiketila

De Kang Club

Liiketila Dekang sijaitsee Kiinan Guangzhoun kaupallisessa keskustassa, ja se on SPA- ja viihdekeskus yksi kaupallisista projekteista. Hanke on "kaupunkimaiseman" suunnittelukonseptissa, joka on perusajatus vastata nykyaikaisen kaupunkielämän vaatimuksiin.

Projektin nimi : De Kang Club, Suunnittelijoiden nimi : Yongcai Huang, Asiakkaan nimi : De Kang Club.

De Kang Club Liiketila

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.