Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Liiketila

De Kang Club

Liiketila Dekang sijaitsee Kiinan Guangzhoun kaupallisessa keskustassa, ja se on SPA- ja viihdekeskus yksi kaupallisista projekteista. Hanke on "kaupunkimaiseman" suunnittelukonseptissa, joka on perusajatus vastata nykyaikaisen kaupunkielämän vaatimuksiin.

Projektin nimi : De Kang Club, Suunnittelijoiden nimi : Yongcai Huang, Asiakkaan nimi : De Kang Club.

De Kang Club Liiketila

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.