Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Suihkupuhdistin Yhden Käsivarren Henkilölle

L7

Suihkupuhdistin Yhden Käsivarren Henkilölle Väliaikaisella tai pysyvällä yhden käsivarren henkilöllä ei ole helppoa puhdistaa kainaloita, takaosaa, kyynärpäätä ja käsivarteen. Saatavilla olevat seinäpesurit eivät puhdista kainalo-koveraa perusteellisesti. Suihkuharjan puhdistuskyynärpää vaatii erittäin hankalan harjapitoisuuden. L7 on ratkaista nämä ongelmat. L7 on seinälle kiinnitettävä putkimainen alumiini. Sen timanttisormusteinen kuvio on tarkoitettu vartalon takaosaa, kyynärpäää ja käsivarteen puhdistukseen. Sen taivutettu nurkka on tarkoitettu kainaloiden puhdistukseen. Sen viimeinen tehtävä on tarttuminen.

Projektin nimi : L7, Suunnittelijoiden nimi : Peter Lau, Asiakkaan nimi : .

L7 Suihkupuhdistin Yhden Käsivarren Henkilölle

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.