Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pitch + Roll + Gps -Laite

Trail Ranger

Pitch + Roll + Gps -Laite Miksi reittikartat ovat tasaisia, kun reittejä ei ole? Ensimmäinen maailmankonseptissa Trail Ranger antaa sinun tallentaa maastoajoneuvosi kiipeily-, laskeutumis- ja rullauskulmat GPS-karttaan ja jakaa sen muiden maastoajoneuvojen kanssa ympäri maailmaa. Trail Ranger antaa AXYZ-maps-alustamme tukemana myös mukautetun hälytyshälytyksen, kun takilasi kallistuu liian vaarallisesti. Näytä nyt maailmalle valloitetut hullu näkökulma! Koska maailmasi ei ole tasainen! Lisätietoja Trail Rangerista ja lataamisesta iPhone / iPad-sovelluksena on osoitteessa http://puckerfactors.com/trailranger

Projektin nimi : Trail Ranger, Suunnittelijoiden nimi : Anjan Cariappa M M, Asiakkaan nimi : Muckati SDD.

Trail Ranger Pitch + Roll + Gps -Laite

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.