Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pitch + Roll + Gps -Laite

Trail Ranger

Pitch + Roll + Gps -Laite Miksi reittikartat ovat tasaisia, kun reittejä ei ole? Ensimmäinen maailmankonseptissa Trail Ranger antaa sinun tallentaa maastoajoneuvosi kiipeily-, laskeutumis- ja rullauskulmat GPS-karttaan ja jakaa sen muiden maastoajoneuvojen kanssa ympäri maailmaa. Trail Ranger antaa AXYZ-maps-alustamme tukemana myös mukautetun hälytyshälytyksen, kun takilasi kallistuu liian vaarallisesti. Näytä nyt maailmalle valloitetut hullu näkökulma! Koska maailmasi ei ole tasainen! Lisätietoja Trail Rangerista ja lataamisesta iPhone / iPad-sovelluksena on osoitteessa http://puckerfactors.com/trailranger

Projektin nimi : Trail Ranger, Suunnittelijoiden nimi : Anjan Cariappa M M, Asiakkaan nimi : Muckati SDD.

Trail Ranger Pitch + Roll + Gps -Laite

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.