Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Paina Poistaaksesi Sähköpistokkeet,

The GAN Switch

Paina Poistaaksesi Sähköpistokkeet, Normaalisti, jos joku haluaa irrottaa pistotulpan, hänen on sammutettava virta ja vedettävä se pois suhteellisen paljon energiaa. Tämän käsitteellisen, mutta näkyvän idean ansiosta vain yksi sormi voi tehdä kaiken työn. PÄÄLLE / POIS -kytkin, joka toimii myös painikkeena pistokkeen poistamiseksi, auttaa ilmoittamaan, onko pistoke kytketty virtalähteeseen vai ei.

Projektin nimi : The GAN Switch, Suunnittelijoiden nimi : Tay Meng Kiat Nicholas, Asiakkaan nimi : .

The GAN Switch Paina Poistaaksesi Sähköpistokkeet,

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.