Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Paina Poistaaksesi Sähköpistokkeet,

The GAN Switch

Paina Poistaaksesi Sähköpistokkeet, Normaalisti, jos joku haluaa irrottaa pistotulpan, hänen on sammutettava virta ja vedettävä se pois suhteellisen paljon energiaa. Tämän käsitteellisen, mutta näkyvän idean ansiosta vain yksi sormi voi tehdä kaiken työn. PÄÄLLE / POIS -kytkin, joka toimii myös painikkeena pistokkeen poistamiseksi, auttaa ilmoittamaan, onko pistoke kytketty virtalähteeseen vai ei.

Projektin nimi : The GAN Switch, Suunnittelijoiden nimi : Tay Meng Kiat Nicholas, Asiakkaan nimi : .

The GAN Switch Paina Poistaaksesi Sähköpistokkeet,

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.