Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Paina Poistaaksesi Sähköpistokkeet,

The GAN Switch

Paina Poistaaksesi Sähköpistokkeet, Normaalisti, jos joku haluaa irrottaa pistotulpan, hänen on sammutettava virta ja vedettävä se pois suhteellisen paljon energiaa. Tämän käsitteellisen, mutta näkyvän idean ansiosta vain yksi sormi voi tehdä kaiken työn. PÄÄLLE / POIS -kytkin, joka toimii myös painikkeena pistokkeen poistamiseksi, auttaa ilmoittamaan, onko pistoke kytketty virtalähteeseen vai ei.

Projektin nimi : The GAN Switch, Suunnittelijoiden nimi : Tay Meng Kiat Nicholas, Asiakkaan nimi : .

The GAN Switch Paina Poistaaksesi Sähköpistokkeet,

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.